showkoor AMUSE

Over ons

Showkoor AMUSE is een enthousiast team van geëngageerde en getalenteerde jongvolwassenen die als uitdagende vrijetijdsbesteding dans en zang combineren op een zo hoog mogelijk niveau.

Als een groep vrienden brengen we diverse muziek in een hedendaags kader met als hoogtepunt een show waar ieders creativiteit aan bod kan komen, waar de groep centraal staat en we ons enthousiasme overbrengen naar het publiek.

We zijn ontstaan in 2010 en zijn in Leuven één van de bekendste koren en hoe dan ook het enige showkoor!

Waar en wanneer?

We repeteren elke dinsdagavond (19u30 - 22u30) in De Zevensprong, Rijschoolstraat 23, 3000 Leuven. Het werkjaar loopt van eind september tot eind mei. We repeteren optioneel ook in juli en augustus.

Wat kost het?

Lidgeld bedraagt tijdens je eerste AMUSE-jaar 170EUR deze bijdrage omvat naast de repetities ook coachingsessies, de kosten voor je verzekering, partituren, het repetitieweekend én je eigen AMUSE-sweater en sneakers). Aan het begin van het jaar krijg je de mogelijkheid om je AMUSE-outfit naar keuze uit te breiden met enkele optionele onderdelen (trainingsbroek, sportzak,...).

Heb je de AMUSE-sweater en sneakers al, dan kan je je opnieuw inschrijven voor 130EUR.

Wil je mee zingen en dansen?

Ben je geboren tussen 1984 en 2000? Dan kan je je inschrijven voor de audities in september. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het AMUSE-nieuws.

showkoor AMUSE