showkoor AMUSE

AMUSE Zomerstage

Wat mag je verwachten

5 dagen lang verdiep je je in verschillende stijlen samenzang, présence, interpretatie Maak kennis met stijlen waarvan je niet wist dat ze bestonden, leer technieken kennen en gebruiken.

Zit je in een koor, zing je gewoon graag samen met anderen of ben je gewoon benieuwd? Tijdens deze week word je uitgedaagd om net dat ietsje meer te doen met je stem en je stem binnen een groep.

Gedurende deze stage werk je samen met ervaren koordirigenten, zangdocenten en choreografen met o.a.: Inge Minten, Yves, Ruth, Yannick D'Haese, Xander Tillon en Roos Strobbe. Lees hier meer over de docenten.

Data

Van dinsdagavond 11 juli tot en met zondagmiddag 16 juli 2017

Locatie

De Horizon in Bredene

Praktische informatie

Minimum leeftijd is 16 jaar. De stage is all inclusive (overnachting en maaltijden zijn in de prijs inbegrepen). Het is niet mogelijk om enkel de workshops te volgen en 's avonds naar huis te gaan omdat de workshops niet enkel overdag gepland zullen worden.

Kostprijs & betaling

De zomerstage kost 400EUR. We vragen een voorschot van 150EUR om je inschrijving te bevestigen en het resterende bedrag van 250EUR dient eind juni betaald te worden. Overschrijven doe je op rekening van vzw ARTBIJ met vermelding van Zomerstage - 'je naam'.


Schrijf je hier in voor de AMUSE Zomerstage

AMUSE Zomerstage