showkoor AMUSE

Wat is showkoor AMUSE?

Showkoor AMUSE is een enthousiast team van geëngageerde en getalenteerde jongvolwassenen die als uitdagende vrijetijdsbesteding dans en zang combineren op een zo hoog mogelijk niveau.

Als een groep vrienden brengen we diverse muziek in een hedendaags kader met als hoogtepunt een show waar ieders creativiteit aan bod kan komen, waar de groep centraal staat en we ons enthousiasme overbrengen naar het publiek.

Na afloop van de musicalproductie HONK! werd in 2010 gestart met showkoor AMUSE in Leuven. Vijf jaar later, in september 2015, werd een tweede afdeling van showkoor AMUSE opgericht in Gent. Dit jaar organiseren we in de zomer de eerste editie van de AMUSE zomerstage.

AMUSE Leuven

AMUSE Gent

Waar en wanneer?

We repeteren elke woensdagavond (19 - 22u) in het Paridaensinstituut, Janseniusstraat 2, 3000 Leuven. Het werkjaar loopt van eind september tot eind mei. We repeteren optioneel ook in juli en augustus op woensdagavond.

Waar en wanneer?

De repetities gaan door op dinsdagavond (19 - 22u) in Sint-Lievenscollege, Keizer Karelstraat 12, 9000 Gent. Het werkjaar loopt van eind september 2016 tot eind mei 2017.

Wat kost het in Leuven?

Lidgeld bedraagt tijdens je eerste AMUSE-jaar 165EUR (deze bijdrage omvat naast de repetities ook coachingsessies, de kosten voor je verzekering, kopies, het repetitieweekend én tijdens je eerste AMUSE-jaar je eigen AMUSE-sweater en sneakers voor de shows). Aan het begin van het jaar krijg je de mogelijkheid om je AMUSE-outfit naar keuze uit te breiden met enkele optionele onderdelen (trainingsbroek, sportzak,...).

Heb je de verplichte AMUSE-sweater en sneakers al, dan kan je je opnieuw inschrijven voor 130EUR.

Wat kost het in Gent?

Lidgeld bedraagt tijdens je eerste AMUSE-jaar 125EUR (deze bijdrage omvat naast de repetities ook de kosten voor je verzekering, kopies, het repetitieweekend én je eigen AMUSE-sweater en sneakers voor de shows). Aan het begin van het jaar krijg je de mogelijkheid om je AMUSE-outfit naar keuze uit te breiden met enkele optionele onderdelen (trainingsbroek, sportzak,...).

Heb je de verplichte AMUSE-sweater en sneakers al, dan kan je je opnieuw inschrijven voor 100EUR.

Wil je zelf mee zingen en dansen Leuven?

Ben je geboren tussen 1983 en 1999, schrijf je dan in voor de audities op 28 september. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het AMUSE-nieuws.

Wil je mee dansen en zingen in Gent?

Ben je geboren tussen 1983 en 1999, schrijf je dan in voor de audities op 5 oktober of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het AMUSE-nieuws.