showkoor AMUSE

AMUSE on stage

Elk jaar werken we aan een wervelende show waar zang en choreografie goed op elkaar afgestemd zijn. Een verrassend spel van klank en licht laat niemand stil zitten, noch op de scène noch in de zaal.

AMUSE Leuven trok de afgelopen 5 jaar met haar avondvullende voorstelling al naar Gent, Antwerpen en Hasselt. In 2016 brachten we voor het eerst twee verschillende avondvullende voorstellingen met AMUSE Leuven en AMUSE Gent.

AMUSE 2017

AMUSE Gent - Rhythm of life

To feel the powerful beat and the tingle in your feet... Voorstellingen van AMUSE Gent van 4 tot 7 mei in Theater Tinnenpot in Gent.

AMUSE Leuven - ZAP

Plof in de zetel voor een entertainende show vol zang en dans van AMUSE Leuven... Voorstellingen van 10 tot 13 mei in zaal Delle.


Vorige edities

AMUSE Avenue (2016)
Ontdek AMUSE Avenue, een plek waar het gewone leven buitengewoon mooi is. Ervaar hoe het alledaagse straatbeeld meer kleur krijgt door muziek en dans.
Viva la Vida (2016)
VIVA LA VIDA was de allereerste voorstelling van AMUSE Gent. Tijdens de 4 voorstellingen namen cast en orkest het publiek mee in een ontwapenende show.
A Student Life (2015)
In de voorstelling A STUDENT LIFE passeren verschillende gevoelens en fases uit het studentenleven de revue. AMUSE neemt je mee in een meeslepend verhaal vol emoties… Naast de jaarlijkse show in Leuven stonden we voor het eerst in Hasselt met deze voorstelling.
Together we are heroes (2014)
In 2014 stond showkoor AMUSE samen met de 12 Indische jongens van het uitwisselingsproject UNITY in DIVERSITY op het podium. Voor het eerst trokken we met de show ‘TOGETHER WE ARE HEROES’ ook naar zalen buiten Leuven. Naast de shows in Leuven stonden we ook in Gent en Antwerpen op het podium met de vraag wie zijn onze helden?
Wonder (2013)
Wonder neemt je mee op reis naar de wondere wereld van showkoor AMUSE, waar je ondergedompeld wordt in hun sprookjes en verhalen. Het belooft een magische avond te worden, waarin we groots gaan én op je schoot komen zitten. Waar we je uitnodigen mee te gaan in de wondere wereld van AMUSE.
Yes, I do! (2012)
Stel je eens voor, een man staat voor het altaar. Enkele honderden verwachtingsvolle blikken op hem gericht voor dat ene beslissende antwoord. En dan… nog 6 vrouwen om uit te kiezen. En niet zomaar 6 vrouwen, maar totaal verschillende types! Van hippie tot glamour girl, van vamp tot seut… Aan de hand van een uiteenlopend muziekrepertoire stelt AMUSE de 6 vrouwen voor.
Raise your voice (2011)
‘RAISE YOUR VOICE’ was de eerste avondvullende show van het showkoor AMUSE. 30 zangers, 20 nummers, 150 kostuums en meer dan 100 uren repetitie zorgden voor 4 swingende en vrolijke voorstellingen in de basisschool Terbank in Leuven.
javascript image slider